16 Mayıs 2015 Cumartesi

Enigma 2015 1080p İzle - Enigma Türkçe Dublaj İzle - Enigma Hd İndir


Enigma 2015 1080p İzle - Enigma Türkçe Dublaj İzle - Enigma Hd İndir




Enigma filmini türkçe dubaj izleme ve indirme keyfinizi sizlere “4k film izle” kalitesiyle sunuyoruz. Sitemizden enigma filmini full izleyebilir, full hd 1080 enigma indirebilirsiniz. Sitemiz tek link film indirme tek parça film izleme sitesidir. Filmleri türkçe dublaj ve türkçe altyazılı olarak bulabilirsiniz. Sizde Enigma türkçe dublaj izle, Enigma türkçe dublaj indir aramalarını yaptıysanız doğru yerdesiniz! Sitemizden 1080p, 720p, hd, full olarak türkçe dublaj kalitesinde enigma indirebilecek, Enigma'yı hertürlü cihazınızdan full hd olarak izleyebileceksiniz.





 Enigma Türkçe Dublaj İzle








Filmin konusuna gelecek olursak, Naziler yapay zeka kullanarak yaptıkları enigma sayesinde İngilizler başta olmak üzere tüm dünyaya ağır bir darbe indirmişlerdir. Enigma şifresi kırılamayan büyük bir yapay zeka buluşuydu, ve Almanlar bu sayede savaş için tüm planlamalarını yapıyor, hiç kimsenin haberi olmadan kendi aralarında haberleşebiliyorlardı. Enigmanın kırılması demek Almanlar aleyhine savaşın bitmesiyle aynı anlamı taşıyordu. Savaş çığırından çıkmış nazi Almanya’sı var olan tüm gücüyle saldırıyordu. Ülkeler bu saldırlara dayanmaka çok zorlanıyorlardı ve bunların başında İngiltere geliyordu.





İngiltere de Enigmayı kurmak için bir kurul kuruldu ve tüm ülkedeki en iyi matematikçiler, bilgisayarcılar ve en zeki insanlar çağrıldı. Buraya davet edilenler arasında Alan Turing adından genç bir profesör de vardı. Bu adam alışılagelmişin dışında çok farklı bir zekaya sahiptir. Önceleri garipsensede herkes bu adama alışacaktır. İnsanlık tarihini değiştiren Dünya’nın kırılamaz buluşu sanılan Enigma’nın kırılışını ele alan bu filmi gelin birlikte seyredelim.





Enigmayı bu sayfada türkçe dubaj olarak izleyebilir dilerseniz de üst taraftan altyazı seçeneğini tıklayarak türkçe altyazılı olarak izleyebilir, indirebilirsiniz.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder