3 Mart 2013 Pazar

İLAHİ DİNLE

ilahi dinle başlıklı yazımızda size yeni bir siteden bahsedeceğiz. İnternetin yaygınlaşması ile birlikte artık insanlar çoğu şeyi net üzerinden yapabilmekteler. Bu işlemlerden birisi de ilahi dinlemektir. İnsanımız genel itibari ile maneviyatı yüksek insanlar oldukları için ilahi bizim kültürümüzde önemli bir yer tutmakta. Haliyle bu işler böyle olunca internette onlarca ilahi dinlesitesi açılmış ve gün geçmiyor ki yeni bir ilahi sitesi açılmamış olsun.Nette bu kadar dinle sitesi var. Biz hangi siteye girelim diyorsanız bu noktada bir tavsiye site imdadımıza koşuyor ki bu site http://www.ilahidinle.be/ sitesidir.
Siteyi incelediğimizde basit arayüzü ve kullanıcının rahat gezebilmesi için tasarlanmış menüsü dikkat çekmekte. Çoğu ilahi dinleme sitesinde rastladığımız sanatçılar için açılmış alt sayfalarda aktaracağımız bir başka husus.
Yazı için hazırlıklı başlamadığımız için notları parça parça aktarma, arada boşluklar olabilir. Boşlukları tamamlama işlerini de sizlere bırakıyoruz : )
ilahi dinlesitesine ilk girdiğimizde üst manşet dikkatimizi çekmekte. Hemencecik manşete göz atıyoruz. Acaba editör bizler için neler seçmiş olabilir diyoruz. Ve bu noktada editöre seçmiş olduğu ilahiler için teşekkürü bir borç biliyoruz.
Ben Abdurrahman Önül ilahilerini çok severim. Manşetten sonra gözlerim hemen Abdurrahman Önül ilahilerini aradı. Kategoride biraz gezinip üstadın o güzelim ilahilerini dinledikten sonra Sedat Uçan üstadı ziyaret edeyim dedim. Onun da kendisine has üslubu ve güzel sesi ile ruhum dinlendi sanki..
Üst kısımda da belirtmiş olduğumuz diğer siteleri ve bu ilahi dinle videolarını hazırlayan arkadaşlardan rabbim razı ve hoşnut olsun inşallah. Rabbim her konuda yar ve yardımcıları olsun. Hizmetlerini daim kılsın..
Bir yazımızın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yayında ve yapımda emeği geçen ilahi dinle sitelerine iyi çalışmalar dileriz. Esen kalın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder